25 mai 2020, 14:35 Realitatea moldovenească views 4882
Mihai Popșoi a adus o felicitare neobișnuită Maiei Sandu de ziua ei (Foto)
25 mai 2020, 14:35 Realitatea moldovenească views 4882

Mihai Popșoi a adus o felicitare neobișnuită Maiei Sandu de ziua ei (Foto)

Deputatul PAS, Mihai Popșoi a adus un mesaj de felicitate neobișnuit Maiei Sandu, care astăzi își sărbătorește ziua de naștere.

”La mulți ani, Maia Sandu! Mică de statură, dar cu suflet mare cît muntele și o voință de fier! Onestă, curajoasă și devotată oamenilor! Izbîndă, acestui petic de pămînt alături și în frunte cu Maia Sandu! - cu Art of Andrei Gurau” a scris într-o postare pe facebook Popșoi.

Curios este faptul că drept poză atașată la mesaj, deputatul a postat o imagine unde Maia Sandu este asemănată cu Vlad Țepeș, unul din cei mai de temut domnitori din istorie.

Vlad Țepeș a devenit vestit prin severitatea sa și pentru că obișnuia să își tragă inamicii în țeapă. Din cauza cruzimii cu care își trata subalternii, Țepeș a fost supranumit Dracula.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Maia Sandu , cadouri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1793
Populația:
1066 locuitori

Hănășenii Noi este un sat și comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Hănășenii Noi și Nicolaevca. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Leova și la 107 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1066 de oameni. Satul Hănășenii Noi a fost menționat documentar în anul 1793.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.