06 iulie 2020, 11:40 Realitatea moldovenească views 4411
Degrabă Candu va striga „întoarceți miliardul”
06 iulie 2020, 11:40 Realitatea moldovenească views 4411

Degrabă Candu va striga „întoarceți miliardul”

Potrivit Mișcării de Tineret „Urmașii lui Ștefan”, societatea moldovenească asistă de cîtva timp la un show politic probabil fără precedent în țara noastră.

Gruparea criminală a lui Candu – Șor – Plahotniuc a provocat recent tulburări politice puternice la Chișinău. Nu deoarece au inițiative bune, proiecte de legi (așa cum menționau cînd au părăsit PD), ci pentru că au investit milioane de dolari, cel puțin așa se vehiculează în presa moldovenească, în cumpărarea deputaților.

Așa s-a întimplat și cu Ștefan Gațcan, care a mărturisit colegilor că este presat și că i se propun bani mari. Cel mai probabil asta și s-a întîmplat, iar atunci cînd acesta a depus mandatul de deputat, cei de la PRO Moldova au lansat atacuri dure asupra Președintelui și fracțiunii PSRM în Parlament.

Este evident, probabil ăștia au făcut investiții serioase în Gațcan, iar cum se cunoaște, investițiile trebuie apărate. Ardoarea cu care Candu apăra aderarea lui Gațcan la grupul lor criminal amintește mult de o frază în limba rusă „Это моя корова, и я её дою”.

Tot în acest timp, criminalii care au jăfuit țara de MILIARD, AIR MOLDOVA, TUTUN CTC, GĂRILE AUTO și milte alte proprietăți, au început să ceară întoarcerea acestora. De rîs, la prima vedere, dar în esență, de plîns.

În acest context, liderul mișcării, Dumitru Roibu, speră foarte mult că asta se va întîmpla, că Procuratura Generală va accelera pe dosarele respective, iar CANDU va sta la pușcărie pentru crimele produse împotriva statului și a poporului.

Pe final, întrebarea e retorică, „Candu, cînd întorci miliardul și alte proprietăți ale statului?”.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Andrian Candu , miliard , Dumitru Roibu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
19 locuitori

Dimitrova este un sat din cadrul comunei Crasnencoe din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Rîbnița și la 120 km de Chișinău. Populaţia satului Dimitrova alcătuia 19 oameni în anul 2011. Satul Dimitrova a fost înființat în anul 1927.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.