12 octombrie 2020, 10:30 Realitatea moldovenească views 3475
Aproape toți elevii vor purta obligatoriu măști de protecție la lecții
12 octombrie 2020, 10:30 Realitatea moldovenească views 3475

Aproape toți elevii vor purta obligatoriu măști de protecție la lecții

Elevii, începînd cu clasa a V-a, vor purta obligatoriu măști de protecție în instituțiile de învățămînt din municipiul Chișinău, inclusiv, la lecții. Decizia a fost luată de către Comisia municipală Extraordinară de Sănătate Publică.

Potrivit autorităților din sănătate, situația epidemiologică în instituțiile educaționale este stabilă și nu se înregistrează o creștere semnificativă a numărului de îmbolnăviri în rîndul profesorilor și elevilor.

În ceea ce privește transportul public, autoritățile municipale au anunțat că acesta va funcționa în continuare și că examinează posibilitate majorării numărului de unități de transport.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , elevi , măști

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1644
Populația:
747 locuitori

Hîrjauca este un sat și comună în raionul Călărași. Din componenţa comunei fac parte patru localităţi: Leordoaia, Hîrjauca, Mîndra, Palanca. Satul Hîrjauca se află la o distanță de 25 km de orașul Călărași și la 71 km de Chișinău. Localitatea este situată într-o zonă colinară din inima Codrilor și este una din principalele stațiuni balneologice din Republica Moldova. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 747 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Hîrjauca datează din anul 1644.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.