02 noiembrie 2020, 14:00 Realitatea moldovenească views 4220
În capitală, a fost deschis primul magazin Cosmeplant (Video)
02 noiembrie 2020, 14:00 Realitatea moldovenească views 4220

În capitală, a fost deschis primul magazin Cosmeplant (Video)

„Viorica Cosmetic” are grijă de clienții săi și anunță despre deschiderea primului magazin Cosmeplant amplasat în sectorul Botanica al capitalei.

Brandul Cosmeplant, unul cu o istorie de 30 ani, eset gata să-i primească „la casă nouă” pe cei care vor să arate tineri și frumoși, chiar și cu trecerea anilor.

„Timp de 30 de ani, am elaborat rețeta perfectă a combinației între ingredientele naturale, tehnologiile moderne, absența coloranților și parabenilor precum și controlul minuțios al materiei prime, acestea fiind cultivate în rezervațiile pur ecologice ale Codrilor. În compoziția produselor Cosmeplant sînt incluse extracte din plante medicinale pentru a asigura un impact vizibil asupra tenului, părului și întregului corp”, a declarat Diana Munteanu, manager dezvoltare.

Așadar, dacă veți bate la ușa Cosmeplantului, merită să vă faceți plinul cu produse de cea mai înaltă calitate și indispensabile pentru această perioadă a anului.

„O atenție deosebită acordăm complexului anticadere indispensabil în aceasta perioadă cînd avem schimbare de anotimp și lipsa vitaminelor, ingredientele active fiind extractul de urzică și hamei. Recomandat de dermatologi, complexul oferă rezultate vizibile încă de la primele utilizări. Reduce deteriorarea firului de păr subţire, predispus la cădere. Datorită proprietăților sale unice, urzica are un efect tonifiant, stimulînd creșterea părului și întărind rădăcinile. Extractul de hamei întărește firul de păr. Rezultatele se pot observa dupa minim 2 săptămîni de utilizare a complexului. La fel, un produs de top a acestei game reprezintă crema de zi și noapte cu efect reversiv, recomandat doamnelor cu vîrsta cuprinsă între 40 și 60 de ani. Șapte extracte botanice, provitamina B5 și tocopherolul constituie ingredientele active pentru a readuce fermitatea și regenerarea tenului matur”, a adăugat Diana Munteanu.

Brandul Cosmeplant, în noua sa casă, poate găzdui vizitatorii și oferi produse verificate în timp, recomandate de dermatologi și la prețuri accesibile.

Sursa: noi.md  

Cuvinte cheie:

Viorica Cosmetic , magazin

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1789
Populația:
512 locuitori

Mînzătești este un sat din cadrul comunei Hîrcești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 44 km de orașul Ungheni și la 86 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 512 oameni. Satul Mînzătești a fost menționat documentar în anul 1789.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.