16 noiembrie 2020, 12:40 Realitatea moldovenească views 3026
Pascaru: Urmează să determinăm acțiunile noastre ulterioare
16 noiembrie 2020, 12:40 Realitatea moldovenească views 3026

Pascaru: Urmează să determinăm acțiunile noastre ulterioare

A fost companie electorală grea și pentru politicieni, și pentru alegători. În cele din urmă, poporul și-a făcut alegerea, a declarat deputatul PSRM, Nicolae Pascaru, comentînd rezultatele scrutinului.

El a remarcat că echipa PSRM urmează să determine acțiunile ulterioare pentru a reuși să realizeze planurile sale de dezvoltare a țării.

"Al doilea tur al alegerilor prezidențiale s-a încheiat.

A fost o campanie foarte grea, cu atacuri dure, falsuri și nereguli. A fost greu și pentru alegători să se determine definitiv cu opțiunea de vot.

Așa sau altfel, poporul moldovenesc și-a făcut alegerea. Urmează să determinăm acțiunile noastre ulterioare pentru a reuși să realizăm planurile echipei noastre pentru dezvoltarea țării.

Mulțumesc tuturor pentru susținerea și votul acordat lui Igor Dodon în această campanie. Rămînem în continuare alături de dumneavoastră pentru a interveni acolo unde este posibil să vă ajutăm.

Împreună vom reuși... Moldova are viitor!", a scris Pascaru pe rețelele de socializare.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Nicolae Pascaru , alegeri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1432
Populația:
14516 locuitori
Logo

Călăraşi este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Călăraşi. Amplasat pe ambele maluri ale rîului Bîc, oraşul Călăraşi este situat la 49 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 14516 de locuitori. Localitatea a fost atestată documentar cu denumirea de Tuzara la 1432 – 1433, cînd Ilie Vodă dăruia slugii sale Staia „satul Tuzora pe Bîc”.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.