10 februarie 2021, 09:30 Realitatea moldovenească views 2009
Instituțiile de învățămînt din Chișinău vor fi obligate să dețină o pagină web
10 februarie 2021, 09:30 Realitatea moldovenească views 2009

Instituțiile de învățămînt din Chișinău vor fi obligate să dețină o pagină web

Toate instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău vor fi obligate să dețină o pagină oficială web, transmite MOLDPRES.

Șeful interimar al Direcției generale educație tineret și sport a Consiliului Municipal Chișinău, Andrei Pavaloi, a emis astăzi un ordin cu privire la asigurarea transparenței în procesul decizional al activității instituțiilor de învățământ general, prin care instituțiile aflate în subordine sunt obligate să dețină o pagină oficială web.

În document se precizează că în scopul asigurării calității înalte a paginii-web oficiale, inclusiv posibilității de vizualizare corectă a informației cu diferite aplicații de accesare a Internet-ului și compatibilității cu diferite platforme informatice, pagina-web trebuie elaborată în conformitate cu recomandările World Wide Web Consorţium.

Anterior, primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a solicitat instituțiilor municipale de învățământ mai multă transparență față de destinația sumelor colectate de asociațiile părintești.

Sursa: www.moldpres.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
385 locuitori

Lucăceni este un sat din cadrul comunei Horeşti, raionul Făleşti. Satul Lucăceni este situat la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 385 de oameni. Documentar satul Lucăceni este menţionat la 3 iunie 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.