26 februarie 2021, 14:30 Realitatea moldovenească views 4506
De ce Maia Sandu nu-l înaintează pe Andrei Năstase la funcția de premier
26 februarie 2021, 14:30 Realitatea moldovenească views 4506

De ce Maia Sandu nu-l înaintează pe Andrei Năstase la funcția de premier

Tot mai multă lume se întreabă de ce Maia Sandu nu-l înaintează pe Andrei Năstase pentru funcția de premier. O confirmă președintele Platformei DA în cadrul unei emisiuni televizate, acre spune că această întrebare vine de la oamenii din toată lumea, scrie Noi.md.

„Mă contactează și din România, și din Europa, și de acasă, și din diasporă. Eu comunic intens cu diaspora noastră, sînt foarte mulți oameni nemulțumiți acolo de ceea ce se întîmplă aici. Eu cred că dna Maia Sandu are calcurile sale”, a declarat Năstase.

Întrebat dacă pentru Maia Sandu ar fi o problemă ca liderul PPDA să devină premier, Andrei Năstase a răspuns: „Nu știu ce ar fi pentru dna țară, știu că pentru țară ar fi bine, pentru că Andrei Năstase a demonstrat în timp că nu se preocupă de propriile lui interese, nu a pus mai preus interesele de grup, de partid, ci în activitățile sale a vizat țara”, a adăugat Năstase.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1599
Populația:
2054 locuitori

Răciula este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Răciula și Parcani. Satul Răciula este situat la o distanță de 11 km de orașul Călărași. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului Răciula constituia 2054 oameni. Prima atestare documentară a satului Răciula datează din anul 1599.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.