14 iunie 2021, 11:00 Realitatea moldovenească views 1488
Odihna se amînă: Din cauza vremii, bazinele sînt goale
14 iunie 2021, 11:00 Realitatea moldovenească views 1488

Odihna se amînă: Din cauza vremii, bazinele sînt goale

Vremea ploiasă le dă planurile peste cap admnistratorilor de piscine. Deşi e mijlocul lunii iunie, zonele de agrement sînt mai mult pustii din cauza temperaturilor destul de scăzute pentru această perioadă. Chiar şi aşa, administratorii spun că sînt gata să-şi întîmpine vizitatorii.

"Ne-am pregătit undeva la mijlocul lunii mai, cînd prognoza meteo era cît de cît mai pozitivă, doar că timpul ne aduce cam în eroare. Ne arată că o să fie ploi, dar per final e soare şi e bine.", a spus administratorul, Ilie Caciuc.

"Am pregătit foarte mult program artistic pentru toţi vizitatorii noştri, ne-am pregătit ceea ce ţine de tot ce ţine partea sanitară. Noi chiar rîdem cu prietenii că vremea e ca în Londra, dar, sperăm că după ploi o să vină şi un timp foarte călduros.", a menţionat administratorul, Mihai Şendrea.

Unii oameni au ales să se scalde în lacurile din Capitală.

Salvatorii le recomandă oamenilor să respecte regulile de siguranţă pentru a evita tragediile.

"Sînt regulile să nu se scalde după geamanduri, să nu se scalde în stare de ebrietate. Copiii pînă la 14 ani trebuie să se scalde numaidecît sub controlul părinţilor.", a comunicat salvamarul, Igor Maximciuc.

Ploile nu vor conteni nici săptămîna viitoare.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Moldova , Bazin

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
90 locuitori

Alexandrovca este un sat din cadrul comunei Crasnîi Octeabri din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Camenca și la 175 km de Chișinău. Populaţia satului Alexandrovca alcătuia 90 de oameni în anul 2012. Satul Alexandrovca a fost întemeiat la mijlocul secolului XIX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.