26 octombrie 2021, 15:00 Realitatea moldovenească views 2621
Prețurile carburanților continuă sa crească. Cît costă benzina si motorina
26 octombrie 2021, 15:00 Realitatea moldovenească views 2621

Prețurile carburanților continuă sa crească. Cît costă benzina si motorina

Potrivit Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică în baza Metodologiei de calcul și aplicare a prețurilor la produsele petroliere, astăzi, benzină este la preț de 21,70 lei pentru un litru, iar motorină 18,72 lei.

De pe 2 septembrie curent, ANRE stabilește din nou prețurile plafon la carburanți, după o pauză de peste doi ani. Nouă metodologie a început să fie aplicată în urmă unor majorări în lanț, transmite Protv.md.

În ultimele luni a fost înregistrat un deficit de motorină pe piață, unii experți considerînd însă că acesta este provocat artificial de operatori. Față de începutul anului, motorină s-a scumpit cu 2,43%, iar benzină cu 3,57% .


Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

ANRE , combustibil

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1700
Populația:
350 locuitori

Sărăţica Veche este un sat din cadrul comunei Tomaiul Nou, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Leova și la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 350 de oameni. Satul Sărăţica Veche a fost menționat documentar în anul 1700.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.