22 noiembrie 2021, 10:55 Realitatea moldovenească views 1736
Poporul moldovean a fost adus la limită…
22 noiembrie 2021, 10:55 Realitatea moldovenească views 1736

Poporul moldovean a fost adus la limită…

Pentru a deveni politician în Moldova, trebuie să furi un miliard de dolari de la stat și să cheltui o mică parte din el pentru a "cumpăra" alegătorii aduși în prag de sărăcie extremă. De asemenea, o mică parte din banii furați trebuie cheltuiți astfel încît să nu fii condamnat pentru acest furt.

Această astfel de opinie exprimă Internauții, comentînd rezultatele alegerilor în municipiul Bălți, unde, în mod neașteptat pentru mulți, lider în primul tur a devenit apropiata lui Ilan Șor, Marina Tauber, transmite Noi.md .

"De asemenea, o mică parte din banii furați trebuie cheltuită pentru întreținerea partidului, numit în batjocură în cinstea sa, principalul hoț al țării. Puțini bani trebuie cheltuiți pe "surații" lor: tot felul de Ulanovi, Jardanovi, Klimenko, Marine Tauber ...

În municipiul Bălți, a cîștigat prietena lui Șor, Marina Tauber. Oamenii aduși în starea disperării au fost pur și simplu cumpărați cu hrișcă și promisiuni ușor de îndeplinit, cheltuind o parte mizeră din banii furați de Șor", scriu utilizatorii de Internet.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Balti , alegeri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
5220 locuitori

Vorniceni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Vorniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Strășeni și la 39 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5220 de oameni. Satul Vorniceni a fost menționat documentar în anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.