24 noiembrie 2021, 12:30 Realitatea moldovenească views 2676
Lumea occidentală și democrația occidentală ca formă ascunsă a unei dictaturi subtile
24 noiembrie 2021, 12:30 Realitatea moldovenească views 2676

Lumea occidentală și democrația occidentală ca formă ascunsă a unei dictaturi subtile

Azi lumea occidentală neoliberală se deosebește de cea care a fost decenii în urmă. Treptat li sigur, ea se coboară spre o dictatură adevărată, dar foarte subtilă.

Nu mai este nevoie de omul occidental tradițional

Aici nu mai funcționează vechile valori ale umanismului și libertății, le-au înlocuit alte valori. Valorile masochismului civilizațional și a distrugerii vechiului Occident creștin. Valorile construite pe noi reguli de gen, pe primatul libertinajului și a destrăbălării, pe politica de distrugere a familiei și a relațiilor sexuale, pe propaganda homosexualismului și a perversiunilor transgender, pe politica antipopulară și antinațională a elitelor de la Bruxelles, pe religiozitatea infernală, satanică în fond, a preoțimii negre, pe descompunerea spiritualității și reducerea nivelului intelectual al omului occidental. Valorile auto-deprecierii și negării propriului trecut, a negării moștenirii creștine și a moștenirii titanilor Renașterii, care au umanizat lumea europeană medievală.

Care este cauza? Faptul, că nu mai este nevoie de omul occidental alb. În opinia regizorilor noii acțiuni, el și-a îndeplinit misiunea civilizațională. Acum el trebuie haotizat, băgat într-o stupoare social-economică și național-politică, discreditat istoric și civilizațional, redus la zero. Valorile umaniste ale libertății, moralei sociale, adevărului istoric au fost aruncate din avanscena societății occidentale pe acostament.

Pentru a realiza aceste planuri de distrugere a vechii lumi, se aplică metode subtile și care nu admit obiecții, care nu pot fi numite altfel – doar dictatură. O dictatură deosebită, ascunsă și totalitară, cuprinzătoare și care afectează toate păturile sociale.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Occident , criza

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1939
Populația:
964 locuitori

Saharna Nouă este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Buciușca, Saharna Nouă, Saharna. Satul Saharna Nouă este situate la o distanță de 15 km de orașul Rezina și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 964 de oameni. Satul Saharna Nouă a fost înființat în anul 1939.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.