18 ianuarie 2022, 10:30 Realitatea moldovenească views 2392
Din 1 martie, tariful la transportul raional și interraional de pasageri va crește
18 ianuarie 2022, 10:30 Realitatea moldovenească views 2392

Din 1 martie, tariful la transportul raional și interraional de pasageri va crește

Din 1 martie, tariful la transportul raional și interraional de pasageri va crește. Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR) a publicat proiectul ordinului cu privire la stabilirea tarifelor pentru efectuarea transporturilor rutiere de persoane prin servicii regulate în trafic raional și interraional.

Guvernul propune creșterea tarifului la serviciile regulate în trafic interraional pentru categoria de confort II de la 60 pînă la 70 bani/km pentru un pasager. Pentru categoria de confort I tariful ca crește de la 70 pînă la 80 bani/km pentru un pasager.

La serviciile regulate în trafic raional, MIDR vine cu următoarele propuneri: pentru categoria de confort II – pînă la 90 bani/km pentru un pasager, iar pentru categoria de confort I – pînă la 1 leu/km pentru un pasager.

Sursa: telegraph.md

Cuvinte cheie:

tarife , majorare , transport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
1498 locuitori

Tătăreşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Satul este situat la o distanță de 12 km de orașul Strășeni și la 35 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1498 de oameni. Prima atestare documentară a satului Tătărești datează din anul 1528.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.