21 ianuarie 2022, 14:00 Realitatea moldovenească views 3133
Cetățenii pot renunța la compensațiile acordate de Guvern pentru plata facturilor la gazele naturale
21 ianuarie 2022, 14:00 Realitatea moldovenească views 3133

Cetățenii pot renunța la compensațiile acordate de Guvern pentru plata facturilor la gazele naturale

S.A. Moldovagaz a anunțat că a lansat astăzi, 21 ianuarie, procedura de renunțare la compensația prevăzută de Guvern pentru consumatorii casnici. Cererea urmează să fie completată în format electronic pe site-ul companiei.

„Consumatorii casnici de gaze naturale, care doresc să renunțe la compensație acordate de Guvernul Republicii Moldova in baza Legii #192 din 25 noiembrie 2021, pot depune cererea respectivă online”, se arată în anunțul companiei.

La formularul completat urmează a fi atașată cererea completată și semnată electronic sau copia scanată a cererii completată și semnată manual, precum și buletinul de identitate scanat. Cererea semnată este înregistrată de SA „Moldovagaz” și începând cu luna viitoare factura pentru gazele naturale se va emite fără compensare.

Anterior, vicepremierul Andrei Spînu a declarat în cadrul unei emisiuni tv din 12 ianuarie curent, că unii cetățeni i-au scris pentru a afla cum pot renunța la compensațiile oferite de Guvern pentru plata facturilor la gazele naturale.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

gaz , compensatii , Moldovagaz

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
312 locuitori

Tîrzieni este un sat din cadrul comunei Mălăieşti, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Orhei și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 312 oameni. Satul Tîrzieni a fost menționat documentar în anul 1447.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.