19 mai 2022, 14:30 Realitatea moldovenească views 1371
MoldovaGaz roagă insistent consumatorii să-și achite la timp facturile
Foto: timpul.md
19 mai 2022, 14:30 Realitatea moldovenească views 1371

MoldovaGaz roagă insistent consumatorii să-și achite la timp facturile

Șeful MoldovaGaz, Vadim Ceban, solicită consumatorilor să-și achite la timp facturile pentru gazele naturale, informează Noi.md.

„Pentru a putea asigura respectarea de către „MoldovaGaz” a obligațiilor contractuale de plată către furnizorul principal”, explică Ceban.

„Luând în considerare situația de pe piața gazelor naturale și cu scopul de a asigura respectarea de către „MoldovaGaz” a obligațiilor contractuale de plată către furnizorul principal, rog insistent consumatorii să achite la timp facturile pentru consumul de gaze naturale”, a scris șeful MoldovaGaz.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Moldovagaz , apel , achitare , facturi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1932
Populația:
2236 locuitori

Pelivan este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pelivan și Cişmea. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Orhei și la 52 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2236 de oameni. Satul Pelivan a fost întemeiat în anul 1932.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.