25 mai 2022, 13:30 Realitatea moldovenească views 1482
Este important să unim societatea și să evităm disputele și conflictele. Declarație
Foto: facebook.com/Aourmasiiluistefan
25 mai 2022, 13:30 Realitatea moldovenească views 1482

Este important să unim societatea și să evităm disputele și conflictele. Declarație

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, s-a întîlnit cu Excelența Sa, domnul Klaus Neukirch, șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova.

În cadrul întrevederii a fost discutată situația social-politică în Republica Moldova și din regiune, precum și posibilele efecte care afectează dezvoltarea economiei Republicii Moldova și a Autonomiei, în special.

"Trecem prin momente pline de imprevizibilitate și crize. În acest moment, este foarte important să acordăm prioritate corectă și cu înțelepciune direcționării energiei și resurselor societății. sînt necesare măsuri care să unească societatea și este important să se evite subiectele care generează dispute și conflicte. Contăm pe ajutorul dumneavoastră în dezvoltarea dialogului politic în Republica Moldova și consolidarea culturii democratice în țara noastră", a spus Irina Vlah.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Irina Vlah , unire , societate , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1914
Populația:
129 locuitori

Pervomaisc este un sat din cadrul comunei Pompa, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Fălești și la 133 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 129 de oameni. Satul Pervomaisc a fost înființat în anul 1914.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.