28 ianuarie 2023, 09:45 Realitatea moldovenească views 1061
O moldoveancă va participa la concursul mondial de frumusețe „Mrs. Universe”
28 ianuarie 2023, 09:45 Realitatea moldovenească views 1061

O moldoveancă va participa la concursul mondial de frumusețe „Mrs. Universe”

Conaționala femeie originară din Moldova, Oksana Jeleapova, în calitate de reprezentantă a diasporei moldovenești în Bulgaria, care în octombrie 2022 a cîștigat concursul bulgar de frumusețe la nominalizarea „Mrs. Universe”, continuă să meargă activ și cu succes, fără a-și uita originile moldovenești , promovîndu-și Patria, spre noi culmi, acoperind tot mai multe țări și cîștigînd din ce în ce mai mulți fani și prieteni noi din toată lumea.

Datorită frumuseții, carismei, hotărîrii, acțiunilor sale de întărire a prieteniei popoarelor, Oksana, sau așa cum organizatorii și mulți dintre admiratorii ei o numesc „Monica Bellucci din Republica Moldova”, ca oaspete special, de onoare, ca mesager al păcii și înțelegerii, a fost invitată la numeroase evenimente sociale, ceremonii de premiere și concursuri de frumusețe care vor avea loc în viitorul apropiat în Bulgaria, Sofia, România, București, Ungaria, Budapesta, Rusia, Moscova, Georgia, Tbilisi, Emiratele Arabe Unite, la Dubai și Abu - Dhabi și în alte orașe și țări.

Iar anul viitor, cu toate realizările, succesele, baza de cunoștințe și experiența dobîndită, Oksana va reprezenta Bulgaria la concursul mondial de frumusețe „Mrs. Universe”.

Îi dorim mult succes Oksanei și noi victorii strălucitoare!

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

concurs , frumusete , femeie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:
Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1569
Populația:
2461 locuitori

Copăceni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Gavrilovca, Vladimireuca, Petrovca, Evghenievca, Antonovca și Copăceni. Localitatea este aşezată pe cursul de sus al rîuleţului Ciulucul Mare, la distanța de 7 km de oraşul Sîngerei și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2461 de oameni. Satul Copăceni a fost menționat documentar în anul 1569.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.