15 iunie 2024, 12:00 Realitatea moldovenească views 769
Igor Dodon:
15 iunie 2024, 12:00 Realitatea moldovenească views 769

Igor Dodon: "Vom obține răspunderea penală pentru propaganda LGBT în rîndul copiilor"

După venirea la putere, Partidul Socialiștilor din Moldova va obține includerea în lege a răspunderii penale pentru propaganda LGBT în rîndul copiilor, în școli.

Acest lucru a fost declarat de fostul președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, relatează Noi.md.

El a amintit că mîine, 15 iunie, la Chișinău va avea loc Marșul Familiei.

"Moldova este o țară cu valori tradiționale și cu familii tradiționale și trebuie să apărăm aceste valori. Sîntem categoric împotriva promovării și introducerii în societatea noastră a valorilor minorităților sexuale. Și vom reuși să obținem includerea în lege a răspunderii penale pentru propaganda LGBT în rîndul copiilor, în școli", a subliniat Igor Dodon.

Potrivit lui, duminică, reprezentanții minorităților sexuale intenționează să mărșăluiască împreună cu ambasadorii, iar aceștia vor fi păziți de sute sau chiar mii de polițiști.

"De ce vă temeți dacă credeți că aveți dreptate? Trebuie să oprim acest lucru, pentru viitorul copiilor noștri, și cînd vom veni la putere, o vom face. Acum trebuie să dăm un semnal clar că noi, moldovenii, nu susținem acest lucru, de aceea îi îndemn pe toți să vină mîine la Marșul familiei. Ne adunăm la ora 10.00, în fața Circului", a declarat fostul președinte al Republicii Moldova și președinte al Partidului Socialiștilor.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1646
Populația:
3770 locuitori

Racovăţ este un sat şi comună din raionul Soroca. Racovăţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 17 km de orașul Soroca și la 147 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3770 de oameni. Satul Racovăț a fost menționat documentar în anul 1646.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.