29 martie 2016, 15:45 Personalități views 6727
Designer din Moldova a creat logo-ul pentru Expoziția Mondială
29 martie 2016, 15:45 Personalități views 6727

Designer din Moldova a creat logo-ul pentru Expoziția Mondială "EXPO-2020"

Dubai, Emiratele Arabe Unite. Designerul Valeri Ilinițki din Moldova a creat logo-ul pentru Expoziția Mondială "EXPO-2020", care va avea loc în Dubai. Acesta se bazează pe trei forme de bază: cerc, triunghi și pătrat. Autorul a încifrat în lucrarea sa următorul mesaj :"Cum poți privi spre viitor, fără să uiți trecutul, dar și cum "chimia" unește oamenii".

Noul logo a fost prezentat în Emiratele Arabe Unite în ajun, pe 27 martie, în culorile acestuia au fost colorate clădirile emblematice: zgîrie-norul Burj Khalifa și hotelul de lux Burj Al Arab. Potrivit informațiilor parvenite logo-ul a fost ales de însuși Alteța Sa șeihul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepreședintele, prim-ministrul EAU și conducătorul Dubaiului. În total, la concurs au fost prezentate mai mult de 19 de mii de lucrări.

Sursa: russianemirates.com

Cuvinte cheie:

logo , expoziție , designer

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1483
Populația:
451 locuitori

Unchiteşti este un sat din cadrul comunei Cuhureştii de Sus, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Florești și la km de 152 Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 451 de oameni. Satul Unchitești a fost menționat documentar în anul 1483.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.