29 iunie 2017, 10:30 Personalități views 6520
Felicitări Dlui Petru Soltan cu ocazia aniversării sale de 86 ani!
29 iunie 2017, 10:30 Personalități views 6520

Felicitări Dlui Petru Soltan cu ocazia aniversării sale de 86 ani!

86 de ani e mai mult decît o viață e o întreagă epocă. 85 ani e o sărbătoare unică, care nu poate fi trecută cu vederea. Moldovenii.md aduce cele mai sincere felicitări omului de știință de vază din domeniul geometriei, topologiei, matematicii aplicate, ciberneticii, dlui Petru Soltan!

Dumneavoastră sînteți bine cunoscut în comunitatea științifică ca unul dintre oamenii de știință de vază din domeniul geometriei, topologiei, matematicii aplicate, ciberneticii. În persoana Dvs. avem onoarea să cinstim un organizator talentat al științei, un om cu o viziune largă și o poziție de viață și civică activă. Contribuția dvs. în domeniul științei a fost înalt apreciat cu premii și distincții guvernamentale. În afară de activitatea științifică și organizatorică, Dvs. sunteți implicat în munca educativă de pregătire a personalului științific. Printre elevii și discipolii Dvs. sînt mulți candidați și doctori în științe, inclusiv membri ai AȘM și nu numai.

Activitatea Dvs. în slujba științei, responsabilitatea înaltă, înțelepciunea, gîndirea largă au făcut să fiți respectat și să primiți onorurile cuvenite nu numai din partea rudelor, prietenilor, colegilor, ci și a întregii țări.

Portalul moldovenii.md vă felicită sincer și cordial Dle Soltan cu frumoasa Dvs. aniversare și vă dorește realizări frumoase, noi studenți talentați, fericire și prosperitate Dvs., familiei și colegilor Dvs.!

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Municipiu
Prima atestare:
1408
Populația:
93000 locuitori
Logo

Bender este un municipiu din Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 61 km de Chișinău. În componența orașului este inclusă comuna Proteagailovca. Conform datelor din anul 2011, populaţia localității constituia 93 000 de oameni. Localitatea Bender a fost menționată documentar în anul 1408 cu denumirea Tighina.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.