22 iulie 2019, 10:05 Personalități views 52062
Felicitări Dlui Valeriu Ostalep cu ziua de naștere!
22 iulie 2019, 10:05 Personalități views 52062

Felicitări Dlui Valeriu Ostalep cu ziua de naștere!

Din partea sa şi a cetățenilor Republicii Moldova cu deosebită plăcere şi onoare portalul Moldovenii.md vine să adreseze urări sincere de sănătate, putere de muncă și realizări, personalității marcante a vieţii politice, adevăratului patriot și profesionist, omului integru − Dlui Valeriu Ostalep.

Vă mulțumim pentru poziția activă pe care o manifestați! Fie ca experiența Dvs. bogată, energia și optimismul să contribuie la îndeplinirea tuturor idealurilor pe care le slujiţi. Fie ca în casa Dvs. să domnească întotdeauna bucuria și înțelegerea. Fericire și prosperitate Dvs., familiei și prietenilor Dvs.

Vă dorim în continuare activitate prodigioasă spre propășirea neamului, prosperitate alături de familia, prietenii, colegii Dvs., fideli idealurilor, pe care le împărtășim cu toții.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
719 locuitori

Codrenii Noi este un sat din cadrul comunei Frasin, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dondușeni și la 209 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 719 locuitori. Satul Codrenii Noi a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.