03 iulie 2018, 15:55 Personalități views 12458
Cît cere Cleopatra Stratan pentru un concert de 35 de minute
03 iulie 2018, 15:55 Personalități views 12458

Cît cere Cleopatra Stratan pentru un concert de 35 de minute

Revenirea Cleopatrei Stratan (15 ani) în topurile muzicale, odată cu lansarea piesei "Te las cu inima", a fost de bun augur pentru solistă, din toate punctele de vedere.

În doar două săptămîni, melodia a strîns aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube, iar popularitatea artistei, care acum e o domnişoară superbă, a crescut direct proporţional cu tariful ei.

Simpatica Cleo percepe acum un onorariu de 4.000 de euro pentru un concert de 35 de minute, în aer liber, şi unul de 5.000 de euro pentru concertele private cu o durată tot de 35 de minute.

În cazul în care concertele se desfăşoară în afara oraşului Chişinău, Cleo solicită decontarea transportului, 2 bilete de avion sau 1,7 lei/km şi a cazării (două camere single).

Iată că, după o pauză de 12 ani, Cleopatra Stratan a revenit în forţă şi are toate şansele să strîngă o avere frumuşică din muzică. La vîrsta de 3 ani, copilul-minune ne cucerea cu piesa "Ghiţă" şi intra în Cartea Recordurilor pentru cea mai tînără interpretă care a înregistrat un album.

Sursa: click.ro

Cuvinte cheie:

Cleopatra Stratan , concert , bani

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1586
Populația:
1302 locuitori

Dărcăuţi este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Mălcăuţi, Dărcăuţi și Dărcăuţii Noi. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Soroca și la 182 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1302 oameni. Satul Darcăuți a fost menționat documentar în anul 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.