17 iunie 2019, 15:05 Personalități views 3895
Victor Borșevici la o frumoasă aniversare
17 iunie 2019, 15:05 Personalități views 3895

Victor Borșevici la o frumoasă aniversare

Astăzi Domnul Victor Borșevici, doctor habilitat, profesor universitar, cavaler al Ordinului Republicii, marchează un frumos jubileu – șapte decenii din ziua nașterii, prilej să-i adresăm cele mai sincere și cordiale felicitări.

Curajul, voința și atitudinea civică demonstrate în apărarea valorilor neamului și în promovarea constantă a egalității interetnice îl plasează pe domnul academician Borșevici printre oamenii care făuresc istoria poporului nostru.

Dorindu-i multă sănătate, împliniri profesionale și cît mai multe momente fericite trăite intens alături de oamenii dragi inimii, echipa moldovenii.md îi spune „La mulți și fericiți ani, Stimate Omagiat!"

Cuvinte cheie:

personalitati , aniversarea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
2794 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Horodişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Călărași și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2794 de oameni. Satul Horodiște a fost menționat documentar în anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.