20 septembrie 2021, 12:20 Personalități views 4901
Felicitări cordiale și sincere urări de bine pentru domnul Vasile Chirtoca
20 septembrie 2021, 12:20 Personalități views 4901

Felicitări cordiale și sincere urări de bine pentru domnul Vasile Chirtoca

Felicitări cordiale şi sincere urări de bine pentru domnul Vasile Chirtoca, Preşedintele Companiei DAAC Hermes.

Un manager de vocaţie, un conducător de excepţie, un mare suetist, un om de omenie – aşa îl ştiu şi îl apreciază angajaţii companiei DAAC, pe care o conduce cu mult har de peste un sfert de secol.

Prin tot ce a făcut, prin tot ce face demonstrează mereu perseverenţă, onestitate, inteligenţă şi bonomie. Pune foarte multă substanţă spirituală în numeroasele sale activităţi – pe post de Preşedinte al holdingului DAAC, de ales al poporului în Consiliul Municipal Chişinău, de preşedinte al Federaţiei de Box din Moldova... pretutindeni manifestă competenţă, hărnicie, devotament. Anume de aceea, vezi bine, unde pune el mâna, pune şi Dumnezeu mila...

Îi dorim multă sănătate, succese remarcabile şi fericire alături de cei dragi. Îi dorim să e şi în continuare la fel de energic şi neobosit. Îi dorim noi realizări în atingerea scopurilor pe care şi le propune. Îi dorim să aibă mereu parte de bucuria grădinarului, care îşi vede roadele împlinite şi de satisfacţia arhitectului, care îşi vede zidirea înălţată spre cer. Dragostea şi respectul celor din jur să-l înconjoare zilnic pe parcursul multor ani şi de acum încolo.

Cu sincere sentimente de consideraţie şi respect, echipa portalului Moldovenii.md!

 

Cuvinte cheie:

Vasilii Chirtoca , felicitare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
325 locuitori

Bulbocii Noi este un sat din cadrul comunei Bulboci, raionul Soroca. Localitatea se află pe malul rîului Căinar, la 32 km de oraşul Soroca şi la 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 325 de oameni. Satul Bulbocii Noi a fost înființat în anul 1911.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.