26 noiembrie 2020, 18:20 Personalități views 3989
Ceremonia de rămas-bun cu istoricul Serghei Nazaria va avea loc mîine
26 noiembrie 2020, 18:20 Personalități views 3989

Ceremonia de rămas-bun cu istoricul Serghei Nazaria va avea loc mîine

Toți cei care l-au cunoscut și apreciat pe istoricul Serghei Nazaria își vor putea lua rămas-bun în cadrul unei ceremonii funerare care va avea loc vineri, 27 noiembrie, între orele 16.00-18.00.

Ceremonia va avea loc în Sala Ritus (adresa: mun. Chișinău, str. Doina 193, sala nr. 3).

Potrivit dorinței familiei îndoliate, cei care își vor lua adio de la Sergiu Nazaria vor depune doar flori vii, fără obișnuitele coroane.

Membrii familiei au adus mulțumiri pentru transferurile bănești, omagiile de recunoștință și sincerele aprecieri ale vieții și activității lui Sergiu Nazaria.

Menționăm că renumitul istoric moldovean Serghei Nazaria a decedat la 25 noiembrie. Serghei Nazaria este doctor în științe istorice, autor al multor cărți și studii despre istoria Republicii Moldova. Serghei Nazaria este Cavaler al Ordinului de Prietenie al Rusiei. De asemenea, a fost distins cu cea mai înaltă distincție a Moldovei - Ordinul Republicii.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

personalitati , moarte

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1864
Populația:
3111 locuitori

Satul Costuleni este un sat și comună din raionul Ungheni. Costuleni este unicul sat din comuna cu același nume. Este amplasat la o distanţă de 18 km de oraşul Ungheni şi la circa 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3111 oameni. Satul Costuleni a fost întemeiat în anul 1864.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.