21 decembrie 2020, 17:00 Personalități views 3264
Nicu Țărnă: Vorbind despre muzica rock, subînțelegem ceva onest și veritabil. P. 1
21 decembrie 2020, 17:00 Personalități views 3264

Nicu Țărnă: Vorbind despre muzica rock, subînțelegem ceva onest și veritabil. P. 1

Am decis să înregistrăm un interviu amplu cu Nicu Țărnă, cunoscutul actor și muzician rock, liderul grupului Gîndul Mîței. Motive avem cel puțin două – recent, Nicu a devenit director al teatrului TFN (Teatrul Fără Nume), iar în a. 2021 grupul Gîndul Mîței va împlini 25 de ani!

Salut, Nicu! Vreau să începem discuția cu o întrebare simplă, dar și neobișnuită: de ce și acum te numești Nicu, da nu Nicolae sau Colea, spre exemplu?

Salut! Pe mine așa mă cheamă din copilărie. Să știi că mulți prieteni, cunoscuți, chiar și la Moscova, au încercat să-mi zică Colea, dar eu i-am rugat să mă numească anume Nicu. Nicu Țarnă – sună frumos, cred eu, și a devenit deja un brand. Da, în acte scrie Nicolae, în viață-s Nicu. Da întrebarea este interesantă!

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
991 locuitori

Izvoare este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bezeni, Izvoare și Scăieni. Satul Izvoare este aşezat pe rîul Căinari și este situat la o distanță de 26 km de orașul Florești și la 156 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 991 de oameni. Prima mențiune a satului datează din 20 august 1588 cu denumirea de Lozeni (Lozăle).

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.