07 iunie 2021, 17:25 Personalități views 4097
Iurie Sadovnic a lăsat un bilet de adio
07 iunie 2021, 17:25 Personalități views 4097

Iurie Sadovnic a lăsat un bilet de adio

Bine cunoscutul interpret și muzician Iurie Sadovnic s-a sinucis astăzi, 7 iunie, în apartamentul său din sectorul Botanica. S-a împușcat în cap cu un pistol. Tragedia a avut loc la ora 14.21.

"Arma era înregistrată legal pe numele său. El a lăsat și un bilet de adio...”, a declarat pentru Komsomolskaia Pravda șeful Inspectoratului de poliție, Valentin Cucoș.

"Ce scrie în el?"

- Că Sadovnic a obosit de bolile sale grave. Îmi pare rău, dar nu pot spune mai multe, dar experții încă lucrează la fața locului...

Corpul neînsuflețit al lui Iurie Sadovnic a fost găsit de soția sa cînd aceasta s-a întors acasă. El rămăsese singur în casă, ea a anunțat imediat poliția.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Iurie Sadovnic

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
201 locuitori

Mihailovca Nouă este un sat din cadrul comunei Hîrjău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Rîbnița și la 106 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 201 oameni. Satul Mihailovca Nouă a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.