26 iulie 2021, 10:30 Personalități views 2839
E hotărît! Cînd se mărită Cleopatra Stratan
26 iulie 2021, 10:30 Personalități views 2839

E hotărît! Cînd se mărită Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc vara aceasta, în luna august. Invitați în emisiunea „Vorbește lumea”, artiștii au oferit mai multe detalii despre marele eveniment.

Cei doi au spus că totul este pregătit și au ales chiar și destinația pentru luna de miere, transmite Noi.md cu referire la Unimedia.info.

„Pregătirile de nuntă le-am făcut deja. Cînd am hotărît să organizăm evenimentul, am pus totul pe foaie și am sunat în stînga și-n dreapta ca să planificăm din timp, să nu avem stres atunci. sîntem liniștiți deocamdată”, a declarat Cleopatra.

 Artista a mai adăugat că va fi o nuntă restrînsă, iar din tradiții vor respecta doar aruncatul buchetului și dansul mirilor. Referitor la rochia de mireasă, Cleopatra nu a oferit multe detalii: „O rochie bună și simplă”, a spus tînăra.

„O să avem o nuntă foarte restrînsă. Nu o să facem cu nici o tradiție. Am renunțat la găină și la furatul miresei de la început. Vrem să facem din acest eveniment o petrecere memorabilă, la care să fie martori familia și cei mai apropiați prieteni. Să ne distrăm în felul nostru fără presă”.

Cleopatra și Edward au renunțat și la celebra petrecere a burlacilor și a burlăcițelor, iar artista a mai mărturisit că își va păstra numele și după căsătorie.

Aceștia au ales deja și destinația pentru luna de miere: Vom face o călătorie în Europa, cît încă este cald, și poate apoi într-o insulă exotică mai pe la iarnă. Vom merge în Sardinia, după în Paris.

Cei doi s-au gîndit deja și la copii: „Mai așteptăm. Toate la timpul lor”.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Cleopatra Stratan , nunta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
1671 locuitori

Cajba este un sat şi comună din raionul Glodeni. Cajba este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Glodeni și la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1671 de oameni. Satul Cajba a fost menționat documentar în anul 1609.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.