Mergi spre compartimentul: Muzica
25 martie 2014, 10:55 Muzica views 15440
Moldovenii de la „Brio Sonoris” – în semifinala concursului „Românii au talent”
Foto: trm.md
25 martie 2014, 10:55 Muzica views 15440

Moldovenii de la „Brio Sonoris” – în semifinala concursului „Românii au talent”

Nouă interpreţi moldoveni, membri ai grupului „Brio Sonoris", care a participat la concursul de talente „Românii au talent", organizat de un post privat de televiziune din România au acces direct în semifinala competiţiei.

Cei nouă tineri au intrat în scenă cu cîte un trandafir în mînă, iar în timp ce interpretau melodia „O sole mio", tinerii i-au oferit florile Andrei – membru al juriului.

„Eu am un presentiment foarte bun în ceea ce vă privește, pentru că aveți toate calitățile necesare să câștigați competiția. Cred că așa ar trebui să arate momentele de calitate. A fost o onoare să vă ascult", a menționat juratul Mihai Petre.

Andra a fost cea care le-a înm]nat tichetul care îi clasează pe cei nouă moldoveni direct în semifinala competiției oamenilor talentați.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

muzica , concurs , talent , moldovenii , Romania

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1763
Populația:
611 locuitori

Mîrzaci este un sat din cadrul comunei Mîrzeşti, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Orhei și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 611 oameni. Satul Mîrzaci a fost menționat documentar în anul 1763.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.