Mergi spre compartimentul: Muzica
17 februarie 2015, 11:34 Muzica views 55586
O interpretă din Moldova vrea să salveze economia și moneda națională la Eurovision (VIDEO)
17 februarie 2015, 11:34 Muzica views 55586

O interpretă din Moldova vrea să salveze economia și moneda națională la Eurovision (VIDEO)

Una din favoritele înscrise în cursa pentru Eurovision vrea nu doar să câștige concursul ci să salveze economia și moneda națională a Republicii Moldova. Este vorba de Stela Boțan, care a lansat videoclipul piesei „Save Me". „Pentru mine este foarte important să câștig în acest an, deoarece eu am un mesaj care ne reprezintă pe noi toți. Atunci când 1 Euro ajunge la aproape 25 de lei, îmi dau seama cât de actuală e, totuși, piesa noastră Save me", a declarat interpreta pentru revista online PentruEa.md.

Și bannerul realizat cu această ocazie conțin mesaje sugestive - „Save our Economy, Currency&our LEU" (trad. din engleză - salvează economia noastră, moneda națională Leu).

Videoclipul pentru piesa „Save Me", în colaboarare cu „The cadence of Heart" este o producție marca Daikiri Studio, la care au lucrat Dan Adauge, Alexandru Ivanov, Kiril Karpaliuk ș.a. Videoclipul a fost realizat în baza imaginilor video realizate la Chișinău, dar și în alte locații.

„Am muncit la mesajul clipului mai multă vreme. Am filmat în vre-o 3 zile, în diferite locații: în centru, la Gara Feroviară (unde am fost nevoiți să cerem învoire pentru a filma trenul) și la Vadul-lui-Vodă", a declarat Stela Boțan.

Sursa: agora.md

Cuvinte cheie:

Eurovision , concurs , muzica , leu , economie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
4160 locuitori

Mîndreşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Codru și Mîndreşti. Localitatea se află la distanța de 8 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4160 de oameni. Satul Măndrești a fost menționat documentar în anul 1611 cu denumirea Ciulucani.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.