Mergi spre compartimentul: Muzica
19 iulie 2018, 16:43 Muzica views 9604
Lidia Isac va reprezenta Moldova la un Festival internațional
19 iulie 2018, 16:43 Muzica views 9604

Lidia Isac va reprezenta Moldova la un Festival internațional

Interpreta Lidia Isac va reprezenta Moldova la Festivalul Cerbul de Aur din acest an. În total la concurs s-au înscris 110 participanţi, însă juriul a selectat doar 18 candidaţi din 15 ţări.

Lidia Isac este laureată a mai multor trofee naţionale şi internaţionale la diferite concursurii muzicale. De asemena, interpreta a reprezentat Moldova la ediţia Eurovision 2016, care a avut loc în Suedia.

Artista a interpretat piesa "Falling stars" (folin stars), dar nu a acumulat numărul necesar de voturi pentru a trece în etapa finală.

Festivalul "Cerbul de Aur" va avea loc în perioada 29 august - 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din oraşul Braşov. În acest an, evenimentul împlineşte 50 de ani de la prima ediţie.

A debutat în 1968 şi a avut 17 ediţii, cea mai recentă dintre acestea fiind organizată în 2009. Pe lîngă Marele Trofeu, în valoare de 25 de mii de euro, concurenţii pot cîştiga alte opt premii a căror valoare totală ajunge la 65 de mii de euro.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

Lidia Isac , Festival , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
2008
Populația:
298 locuitori

Schinoasa este un sat din comuna Țibirica, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Călăraşi și la 60 km de Chișinău. Satul Schinoasa are 298 de locuitori. Localitatea a fost inclusă în Registrul localităților R. Moldova în anul 2008.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.