Mergi spre compartimentul: Muzica
11 februarie 2019, 15:45 Muzica views 12026
Cine ar trebui să hotărască ce artiști ajung în finala selecției naționale a Eurovision
11 februarie 2019, 15:45 Muzica views 12026

Cine ar trebui să hotărască ce artiști ajung în finala selecției naționale a Eurovision

O nouă selecție națională și alte nedumeriri despre cît de bine s-a făcut preselecția pentru finala națională a concursului "Eurovision song contest 2019".

După audiţiile live ale celor 26 de interpreţi înscrişi, juriul a selectat 10 care vor merge în finala naţională. Organizatorii au renunţat la a doua etapă de selecţie din cauza calităţii slabe a pieselor. Cu toate acesta, după preselecții, internetul a răbufit, iar mulți au sărint în apărarea formației "Lume" care a fost eliminată pe nedrept din competiței.

Potrivit internauților, melodia "Ca Adriano Celentano" era cea mai potrivită pentru a ne reprezenta în acest an țara.

"Goodbye Moldova, stay in the semifinal!

Ca Adriano Celenano robbed" (La revedere Moldova, rămîi în semifinală! Ca Adriano Celentano ne-a fost furat"

"Moldova you made a BIG mistake by eliminating this song" (Moldova ai făcut o foarte mare greșeală eliminînd această melodie"

"This song should win Eurovision 2019! Please Moldova choose them! " (Această melodie ar trebui să cîștige. Te rog, Moldova, alege-i pe ei!", sînt doar cîteva din sutele de comentarii postate pe youtube.

Mai mult decît atît, melodia a reușit să adune zeci de mii de vizualizări, pe cînd alte piese înscrise în concurs cu greu au trecut de două mii.

Cu toate acestea, formația "Lume" deocamdată, rămîne în afara concursului.

Lista interpreţilor admişi în etapa finală a concursului naţional Eurovision 2019:

Anna Odobescu - Stay Chirtoacă Aurel - La cinema Coşciug Cristina - Virus Diana Brescan - Lies Frimu-Maria Mihaela - Olimp Maria Gospodinova - GravitTy Maxim Zavidia - I will not surrender Scripcaru Marcela - Meteor Smolenco Mihail - Sub Pămînt Ţurcanu - Vera Cold Etapa finală a selecției naționale va fi organizată pe 2 și 3 martie. Cea de-a 64-a ediției a concursului va avea loc în luna mai, în Israel, după ce anul trecut, în Portugalia, interpreta Netta a cucerit publicul cu piesa Toy.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Eurovision , muzica , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
677 locuitori

Pervomaisc este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pervomaisc și Constantinovca. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Căușeni și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 677 de oameni. Satul Pervomaisc a fost menționat documentar în anul 1886.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.