Mergi spre compartimentul: Muzica
15 februarie 2019, 17:20 Muzica views 15131
Karizma a lansat un videoclip emoționant (Video)
15 februarie 2019, 17:20 Muzica views 15131

Karizma a lansat un videoclip emoționant (Video)

În ziua în care peste tot în lume se celebrează iubirea, Karizma a venit alături de o echipă întreagă de jurnaliști cu un mesaj emoționant: „Nu ceda iubirea". Este despre curaj, luptă pentru viață, despre IUBIRE.

Artista a lansat în cadrul emisiunii „Iubește viața" cel mai recent videoclip, în care protagoniștii principali sînt speranța unui viitor mai bun-copiii și echipa de la postul de televiziune TV8, printre care și prezentatoarele Angela Gonța, Natalia Morari și Tatiana Granciuc.

Producția muzicală vine cu un mesaj puternic emoțional. Este despre dragoste și lupta moldovenilor de a trăi mai bine și de a se întoarce acasă, la oamenii dragi, la țara lor.

„Iubești atunci cînd nu vrei să experimentezi absolut NIMIC fără de cei pe care îi iubești. Și e al naibii de chinuitor să îi vezi departe pe cei cu care vrei să simți la maxim toate experiențele ce îți apar în cale. Vrei să îi vezi lîngă tine. Să îi simți, să ii atingi, să îi cuprinzi. Am așa de multă iubire peste hotare... și știu bine doar una...NU POT CEDA IUBIREA ce le-o port. Și nu cedez. ❤️ dor de voi! Dor de tine!", este mesajul emoționant al artistei.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

videoclip , Karizma

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
51 locuitori

Slobozia-Medveja este un sat din cadrul comunei Medveja, raionul Briceni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 51 de oameni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.