Mergi spre compartimentul: Muzica
12 martie 2019, 12:10 Muzica views 16035
Videoclipul piesei cu care Moldova va participa la Eurovision (Video)
12 martie 2019, 12:10 Muzica views 16035

Videoclipul piesei cu care Moldova va participa la Eurovision (Video)

Reprezentanta Republicii Moldova care a interpretat piesa „Stay" a lansat astăzi videoclipul cu care va participa la Tel Aviv.

Interpreta spune că videoclipul a fost realizat în timp-recors.

„Dragi prieteni, vreau să vă prezint o noua realizare a echipei noastre! În sfîrșit piesa „STAY" are si un videoclip! Mulțumesc mult lui Oleg și Ina Butnaru și tuturor care au lucrat la realizarea acestui clip-ați făcut minuni. Vreau să menționez ca acest videoclip a fost realizat în doar 24 de ore. Mulțumesc lui Sergiu Teaca – este un profesionist adevărat. Sperăm să vă placă", a scris Anna Odobescu pe pagina sa de facebook.

Anna Odobescu va reprezenta Republica Moldova la concursul Eurovision 2019, cu piesa „Stay".

Tînăra este originară din oraşul Dubăsari, din stînga Nistrului, iar primii paşi în lumea muzicii tot acolo i-a făcut.A absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău şi spune că în muzică îşi găseşte pacea şi liniştea interioară.

Amintim că anul trecut Republica Moldova a fost reprezentată de formația DoReDoS, care s-a clasat pe locul 10 din 26 de țări care au participat în finala concursului.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Eurovision , videoclip

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
169 locuitori

Afanasievca este un sat din cadrul comunei Crasnîi Vinogradari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Dubăsari și la 65 km de Chișinău. Populaţia satului Afanasievca alcătuia 169 de oameni în anul 2011. Satul Afanasievca a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.