Mergi spre compartimentul: Muzica
12 mai 2020, 01:00 Muzica views 16430
Andrei Teslaru: Mulți dintre muzicienii noștri nimeresc în cercul businessului nunților (Foto, Video, Audio)
12 mai 2020, 01:00 Muzica views 16430

Andrei Teslaru: Mulți dintre muzicienii noștri nimeresc în cercul businessului nunților (Foto, Video, Audio)

De data aceasta, invitatul emisiunii "Istoria rockului moldovenesc" este membrul legendarei trupe Fat-Lip, Andrei Teslaru.

Inițial, în cadrul trupei Fat-Lip, Andrei evolua în calitate de basist, iar acum îl putem vedea cîntînd mai mult la chitară. În prezent, el este participant al duetului CoverMan MD, unde cîntă împreună cu Lilian Filip, care anterior a fost și el oaspetele emisiunii noastre.

Andrei Teslaru a povestit despre cum a început drumul său muzical, despre performanțele trupei Fat-Lip în străinătate - în special, în Germania și Moscova, despre pasiunea sa pentru benzi desenate și desen, a cîntat la chitara acustică două dintre primele sale piese și și-a împărtășit părerea despre ce se întîmplă cu rockerii moldoveni în ultimii ani.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , rock , interviu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
29 locuitori

Dobruşa este un sat din cadrul comunei Negureni, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 38 km de oraşul Teleneşti şi la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 29 de oameni. Satul Dobrușa a fost menționat documentar în anul 1911.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.