Mergi spre compartimentul: Muzica
28 octombrie 2019, 12:00 Muzica views 3746
Istoria interpretei care cîntă și trăiește pentru oameni (Video)
28 octombrie 2019, 12:00 Muzica views 3746

Istoria interpretei care cîntă și trăiește pentru oameni (Video)

Vă invităm să cunoașteți istoria vieții unei artiste care cîntă și trăiește pentru a ajuta oamenii aflați în impas.

Istoria vieții interpretei Natalia Boboc este asemenea unei lecții care ne demonstrează că orice greutate poate fi depășită cu credință și luptă, dar și cu oameni buni care îți intind o mînă de ajutor atunci cand îți este cel mai greu.

Artista s-a visat de mică pe scenă, cîntînd și bucurînd publicul cu vocea rafinată și cu mesajul melodiilor sale, iar acum prin cîntec încearcă să ajute și să susțină oamenii pentru care lupta este un mod de viață.

După ce a trecut prin clipe grele în viața sa și a învins una din cele mai strașnice boli, care fură mii de vieți omenești, astăzi Natalia este omul care ajută pe alții care la un moment dat s-au trezit cu o furtună în miezul zilei. Natalia Boboc este implicată în două proiecte sociale care vin să întindă o mînă de ajutor oamenilor bolnavi de cancer și copiilor care suferă de Sindromul Down.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

interpret , interviu , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
20 locuitori

Livezi este un sat din cadrul comunei Cremenciug, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Soroca și la 177 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 20 de oameni. Satul Livezi a fost întemeiat în anul 1912.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.