Mergi spre compartimentul: Muzica
16 ianuarie 2020, 11:05 Muzica views 3144
Valentina Naforniță a lansat primul ei album
16 ianuarie 2020, 11:05 Muzica views 3144

Valentina Naforniță a lansat primul ei album

Soprana Valentina Naforniță, după cum anunța anterior, a lansat, la 10 ianuarie curent, primul ei album – „Romance”.

„Unul dintre cele mai mari visuri ale mele devine realitate: lansez primul meu album”, a mărturisit ea pe rețelele de socializare, mulțumind tuturor celor care au participat la crearea acestuia, transmite NOI.md cu referire la shok.md.

De asemenea, ea a dezvăluit că pe CD sînt incluse și 3 lucrări ale Maestrului Eugen Doga. „Este important pentru mine sa aduc o parte din cultura noastră , aceasta minunata muzica, lumii întregi. Am inclus lucrările “Ochiul tău iubit” și “Te știam numai din nume” . Nu puteam sa omit “Valsul” care a fost declarat de către UNESCO una dintre cele patru capodopere muzicale ale secolului 20!”, a subliniat soprana.

Sursa: shok.md

Cuvinte cheie:

Valentina Nafornita , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
847 locuitori

Trifeşti este un sat şi comună din raionul Rezina. Satul Trifești este situat la o distanță de 18 km de orașul Rezina și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 847 de oameni. Satul Trifești este menționat documentar în anul 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.