Mergi spre compartimentul: Muzica
29 februarie 2020, 15:30 Muzica views 4409
Olga Buzova s-a dovedit a fi un fan al Natașei Gordienko (Video)
29 februarie 2020, 15:30 Muzica views 4409

Olga Buzova s-a dovedit a fi un fan al Natașei Gordienko (Video)

Andrei Malahov, Filip Kirkorov și Olga Buzova vor merge la Eurovision pentru a susține Moldova.

"Și 12 puncte goes to Moldova!". O astfel de prognoză oferă Andrei Malahov! Dar asta în cazul în care Moldova va fi reprezentată la concursul european de cîntec de Natalia Gordienko, transmite NOI.md cu referire la kp.md.

Filip Kirkorov, Andrei Malahov și Olga Buzova au înregistrat un videoclip în susținerea interpretei din Moldova, care pe 29 februarie va participa la finala concursului național Eurovision. Sîmbătă se va decide cine dintre interpreții moldoveni va merge la Eurovision în luna mai.

- Dragă Natașa! Uite ce echipă de susținere ai! - a început Filip Kirkorov. - Succes, Natașa! – a urmat Andrei Malahov. - Fii fericită, cîștigă! Pe 29 e finala. Moldova participă cu piesa noastră, pe care noi am scris-o", a continuat Kirkorov. - Natașa, noi te susținem!, striga Malahov. - Natașa, noi o iubim pe Natașa! Noi iubim Moldova", a declarat Olga Buzova. Malahov a scandat: "Și 12 puncte goes to Moldova!"

La finele videoclipului, Filip Kirkorov a spus că vor merge cu toții să susțină Moldova la Eurovision.

Amintim că Natalia Gordienko participă la selecția națională cu piesa PRISON.

Sursa: kp.md

Cuvinte cheie:

Natalia Gordienco , Eurovision

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1529
Populația:
1722 locuitori

Dîngeni este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Dîngeni și Grinăuți. Satul Dîngeni este situat la o distanță de 10 km de orașul Ocnița, la 1,5 km de stația de cale ferată Grinăuți și la 240 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1722 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Dîngeni datează din 21 septembrie 1529.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.