Mergi spre compartimentul: Muzica
30 noiembrie 2021, 11:30 Muzica views 3232
Un cuplu celebru de la noi și-a spus povestea de dragoste într-o melodie
30 noiembrie 2021, 11:30 Muzica views 3232

Un cuplu celebru de la noi și-a spus povestea de dragoste într-o melodie

Gloria Gorceag și Vitalie Catană au lansat un duet de dragoste inspirat de propria lor poveste, transmite regional.md.

"S-a încheiat sezonul nunților, știm, dar vă aducem noi în feed puțină atmosferă de sărbătoare. Plus, poate viitorii miri nu și-au ales piesa pentru primul dans!" – a scris Gloria pe pagina sa de Facebook!

"Piesa a fost scrisă acum 4 ani și am cîntat-o pentru prima dată la nunta noastră. Dar, pentru că pînă acum aveau prioritate alte proiecte, piesa noastră rămînea cumva pe raft și își aștepta cuminte rîndul. Este un cîntec care reflectă exact ceea ce sîntem noi și asta datorită versurilor." – a declarat Gloria pentru www.mamaimperfecta.md.

"Imaginile din videoclip nu sînt regizate, sînt reale. De fapt, le-am folosit pe cele din lovestory-ul nostru. Adică, publicul ne poate vedea exact așa cum sîntem noi"– a mai divulgat interpreta.

Sursa: regional.md

Cuvinte cheie:

dragoste , piesă

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1651
Populația:
2834 locuitori

Cîrnăţeni este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Cîrnăţeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Căușeni și la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2834 de oameni. Satul Cîrnăţeni a fost menționat documentar în anul 1651.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.