Mergi spre compartimentul: Muzica
29 august 2022, 08:45 Muzica uşoară views 2511
Interpetă din Moldova a dedicat o melodie patriei libere și independente
Foto: facebook.com/Gloria-Gorceag
29 august 2022, 08:45 Muzica uşoară views 2511

Interpetă din Moldova a dedicat o melodie patriei libere și independente

Interpreta din Republica Moldova Gloria Gorceag a lansat cu ocazia Zilei Independenței o nouă melodie lirică, care se numește „Fetiță Mîndră”. Pe pagină să de Instagram, interpreta a făcut anunțul cel mare.

Tînăra a lansat o nouă compoziție, în care cînta despre Republica Moldova, care a împlinit 31 de ani de la proclamarea Independenței. În videoclipul oficial al piesei, Gloria apare într-un lan de grîu, într-o rochie lungă, tradițională. Pentru videoclip, interpreta a ales să fie cît se poate de naturală și se pare că nu a dat greș.

„Am ajuns la o etapă cînd cuvintele despre țară mea îmi curg lin. Am cîntat dintr-o răsuflare Fetiță Mîndră”, a scris artista.

„La mulți ani Moldova mea”, a mai adăugat cîntăreața. „Tu îmbrăcată-n trei culori, fetiță mîndră cu bujori. Desculț tu cînți cu dragoste, că ești și vei fi liberă”, sună un fragment din compoziția Gloriei Gorceag.

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
171 locuitori

Mărășești este un sat din cadrul comunei Cubolta, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 47 km de orașul Sîngerei și la 147 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 171 de oameni. Satul Mărășești a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.