Mergi spre compartimentul: Muzica
07 februarie 2023, 15:00 Muzica views 5963
Melodie emoționantă despre mamă: Colaborare neobișnuită între rapperul Kapushon și interpretul Igor Cuciuc
07 februarie 2023, 15:00 Muzica views 5963

Melodie emoționantă despre mamă: Colaborare neobișnuită între rapperul Kapushon și interpretul Igor Cuciuc

Două voci cunoscute de la noi, dar total diferite ca stil, s-au unit și au creat o piesă care a emoționat multă lume.

Interpretul Igor Cuciuc și rapperul Kapushon au povestit despre noua producție muzicală și colaborarea neobișnuită, la emisiunea „Iubește Viața” de la TV8.

Kapushon a declarat că ideea de a colabora cu Igor a fost chiar a sa, deoarece foarte des se întîlneau la concerte comune prin Europa. Melodia este despre mamă, iar oamenii au rămas plăcut surprinși și emoționați de rezultat.

Cei doi se gîndesc și la o ulterioară colaborare, în viitor. Cît despre planurile pentru 2023, Igor Cuciuc susține că nu are planuri grandioase, însă acesta este emoționant pentru că urmează să împlinească 40 de ani. Totuși, lansările de melodii nu se vor opri aici și a dezvăluit că, curînd, publicul va putea asculta o nouă melodie în duet cu fiica Andreea.

Kapushon susține că anul acesta se va ocupa de promovarea noului său album. Totuși, acesta speră să reușească să mai lanseze și vreo piesă nouă, însă nimic nu pare a fi bătut în cuie.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Kapushon , Igor Cuciuc , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:
Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1666
Populația:
571 locuitori

Corneşti este un sat din cadrul comunei Secăreni, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Hîncești și la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 571 locuitori. Satul Cornești a fost menționat documentar în anul 1666.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.