30 martie 2020, 22:00 Caleidoscop views 14692
Care e cea mai proastă zi pentru femei
Foto: click.ro
30 martie 2020, 22:00 Caleidoscop views 14692

Care e cea mai proastă zi pentru femei

Un studiu recent realizat în Marea Britanie indică faptul că nu zilele de luni sînt cele mai enervante pentru femeile care muncesc, ci miercurea.

Potrivit sondajului la care au participat 2.000 de femei, lunea este privită de 73% dintre subiecţi ca o zi potrivită pentru refacere după un weekend aglomerat. Duminica este, în schimb, o zi enervantă, cu activităţi casnice inerente şi cu necesitatea de a acorda atenţie familiei.

Totuşi, cea mai proastă zi a săptămânii pare să fie miercurea, cînd nivelul energiei scade şi cînd femeile se simt depăşite de obligaţiile faţă de locul de muncă şi faţă de cei de acasă, scrie Daily Mail.

Exista și reversul medaliei. După ziua de miercuri, în care femeile sînt dispuse să rupă oase și să scoata ochi, joi se produce o metamorfoză psihica. Femeile sînt mai tandre, mai afectuoase, mai active sexual. Practic, femeile înfloresc. De aceea consideră vinerea cea mai bună zi din săptamînă. Asta pînă cînd weekendul bate la ușă. Cu fericire pe chip și în suflet, femeile admit că fac exces de alcool. De aceea luni se simt mai obosite, au cearcăne și o atitudine de pitbull. Iar toata aceasta poveste se traduce în starea de "bătrînețe" ce le cuprinde miercurea. Practic un cerc vicios, alimentat de un singur lucru: insăți femeile.

Sursa: www.click.ro

Cuvinte cheie:

oboseala , frumusete , sanatate , femei

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1752
Populația:
10005 locuitori

Sucleia este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Este o suburbie a orașului Tiraspol. Localitatea se află la distanța de 82 km de Chișinău. Populaţia satului Sucleia alcătuia 10 005 oameni în anul 2004. Satul Sucleia a fost menționat documentar în anul 1752.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.