16 iunie 2020, 21:00 Caleidoscop views 11681
16 iunie 2020, 21:00 Caleidoscop views 11681

Vampirii energetici din casa noastră


Фото Foto: fialochka.org

Unele plante pot fi vampiri energetici, iar în loc să ne cureţe aerul şi să ne bucure ochii, ne pot înrăutăţi sănătatea. Este important să ştim că plantele nu trebuie amplasate în dormitoare, deoarece în timpul nopţii absorb oxigen şi degajă dioxid de carbon. În plus, noaptea plantele se eliberează de energia negativă, potrivit zumi.md.

Fireşte, nu toate plantele vampiri intră în categoria celor care trebuie ţinute departe de casă. Anumite plante, precum ferigile, îi ajută pe unii, iar altora le pot face rău. Totul depinde de sistemul energetic al fiecărei persoane în parte.

Iată care sînt plantele de care trebuie să ne ferim, potrivit lui Mihail Platonov, autorul cărţii "Vampirii şi donatorii casei. Secretele protecţiei energetice".

Orhideea este deosebit de periculoasă pentru casa în care locuiesc oameni nehotărîţi, cu voinţa slabă. Pentru aceştia, orhideea funcţionează ca o pompă, absorbind toată energia. Cel mai acut, vampirismul orhideei se manifestă dimineaţa devreme şi în timpul nopţii.

Feriga este un puternic vampir energetic. Pentru a se putea dezvolta normal are nevoie de foarte multă energie. Astfel, o puteti aşeza pe televizor absorbindu-i toată energia negativă.

Chiparosul, deşi este un puternic purificator al aerului, nu este indicat să-l avem în locuinţele noastre (în antichitate era numit arborele morţii).
Tuia, plasată în camera unde petreceţi mai mult timp, vă poate pune viaţa în pericol.

Florile uscate sînt şi ele vampiri dar într-o măsură mai redusa decat cele vestejite.

În general, materia moartă atrage întotdeauna forţele necurate. Fireşte, nu toate plantele vampiri intră în categoria celor care trebuie ţinute departe de casă. Anumite plante, precum ferigile, îi ajută pe unii, iar altora le pot face rău. Totul depinde de sistemul energetic al fiecărei persoane în parte.

Îngrijind trandafirii, oamenii îşi transferă surplusul energetic asupra lor şi de aceea, toţi cei care se consideră donatori pot să cultive fără grijă trandafiri. Persoanelor cărora nu le este suficientă propria energie, le sînt contraindicaţi trandafirii, deoarece le provoacă oboseală şi irascibilitate.

Florile naturale taiate sînt donatori pînă cînd încep să moară. Din acest moment devin vampiri şi cu o forţă nebună încep să absoarbă energia casei, de aceea nu păstraţi niciodată prea mult florile în vază.

Sursa: incomemagazine.ro

Cuvinte cheie:

flori , pericol , energie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1875
Populația:
135 locuitori

Greceni este un sat din cadrul comunei Burlăceni, raionul Cahul. Satul este situat la distanța de 58 km de orașul Cahul și la 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 135 de oameni. Localitatea Greceni este atestată documentar în anul 1875, fiind înființată pe lîngă o stație de cale ferată.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.