25 august 2023, 16:30 Caleidoscop views 14624
Cinci arome care readuc zîmbetul pe buze
Foto: jurnalul.ro
25 august 2023, 16:30 Caleidoscop views 14624

Cinci arome care readuc zîmbetul pe buze

Cînd moralul este mai scăzut din cauza vremii sau a faptului că vara se sfîrşeşte, există un remediu simplu şi ieftin, la îndemîna tuturor: anumite arome. Un sondaj publicat pe site-ul Daily Mail şi preluat de 7sur7.be arată care sunt cele cinci arome care readuc zîmbetul pe buze.

În cazul femeilor, cele mai reconfortante mirosuri sunt cele de lămîie, pîine proaspătă, lenjerie de pat curată, mare şi flori. Alta este situaţia la bărbaţi, care preferă mirosul de mîncare pentru îmbunătăţirea moralului. Lor le place să simtă arome de şuncă prăjită, pîine proaspătă, cafea, cartofi prăjiţi şi, în cele din urmă, mare.

Potrivit cercetătorilor, şi bărbaţii şi femeile se simt cam lipsiţi de energie la aceeaşi oră din zi, puţin înainte de patru după-amiaza. Este momentul potrivit pentru a folosi un din aromele preferate, care să ridice moralul.

Sursa: jurnalul.ro

Cuvinte cheie:

aromoterapia , psihologie , barbați , femei

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
2140 locuitori

Cărbuna este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Cărbuna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Ialoveni și la 40 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2140 de oameni. Satul Cărbuna a fost menționat documentar în anul 1775.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.