12 noiembrie 2014, 11:30 Caleidoscop views 9432
Italienii au lansat un iPhone din aur, cu portretul lui Putin (FOTO)
Foto: metronews.ru
12 noiembrie 2014, 11:30 Caleidoscop views 9432

Italienii au lansat un iPhone din aur, cu portretul lui Putin (FOTO)

Designerii italieni au lansat o serie de iPhone-uri din aur și titan gravate cu chipul preşedintelui rus Vladimir Putin pe capacul din spate. Pe site-ul companiei au fost plasate fotografii ale noului produs.

Bijutierii au prezentat iPhone 6 și iPhone 6 Plus din aur și titan. Partea din spate a telefonului este realizată din aur de 18 carate, iar sub portretul preşedintelui Vladimir Putin este gravat un citat din imnul naţional al Rusiei, alături de un vultur cu două capete - blazonul de pe stema Rusiei.

În versiunea de titan portretul președintelui rus este aplicat în tehnica guilloche.

Compania Cavier Perna Penna spune că noul gadget se adresează "oficialilor guvernamentali patriotici de rang înalt şi managerilor de top".

Seria include doar 299 de exemplare. Aceasta este a doua serie de dispozitive iPhone gravate cu chipul președintelui Federației Ruse. În această vară, bijutierii au lansat deja pe piață 42000 de exemplare de telefoane de aur cu chipul luiPutin.

Sursa: zn.ua

Cuvinte cheie:

Vladimir Putin , inventie , Italia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Municipiu
Prima atestare:
1408
Populația:
93000 locuitori
Logo

Bender este un municipiu din Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 61 km de Chișinău. În componența orașului este inclusă comuna Proteagailovca. Conform datelor din anul 2011, populaţia localității constituia 93 000 de oameni. Localitatea Bender a fost menționată documentar în anul 1408 cu denumirea Tighina.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.