11 martie 2021, 16:30 Caleidoscop views 16172
Cine ți-a fost suflet pereche în viața anterioară
11 martie 2021, 16:30 Caleidoscop views 16172

Cine ți-a fost suflet pereche în viața anterioară

Viețile noastre se îmbină adesea cu alte destine și ele tind să se caute în viețile următoare, dacă o conexiune mai specială s-a produs. Vezi cine ți-a fost suflet pereche în viața anterioară, în funcție de zodie.

Berbec

În viața anterioară ai fost foarte docilă, astfel că sufletul tău pereche era cel dominant și puternic (fapt pentru care compensezi acum cu firea focoasă). Cel mai probabil, sufletul tău pereche din viața anterioară era un bărbat impozant și bogat, care te ținea de soție trofeu și pentru care nutreai multă admirație. Poate că era un politician de succes, sau un om de afaceri influent.

Taur

Taurii sunt celebri pentru încăpățânarea lor incredibilă, dar în viața anterioară erai un mielușel. Astfel, sufletul tău pereche era cineva care îți spunea mereu ce să faci și tu executai fără să pui la îndoială deciziile lui. Cel mai probabil, sufletul tău pereche din viața anterioară era un maistru sau șef de sală la restaurant, obișnuit să ordone scurt și răstit cerințe.

Gemeni

Nativii din gemeni sunt buni comunicatori, dar asta numai pentru că într-o viață anterioară au avut de la cine învăța meseria manipulării. Sufletul tău pereche era un om alunecos, care știa să profite de oportunități și de tine. Este foarte posibil că era vorba de un mafiot local din Sicilia, un avocat newyorkez, sau un negustor evreu din Europa.

Rac

Racii sunt sensibili și intuitivi, dar asta numai pentru că în viața anterioară au fost rigizi și lipsiți de viziune. Sufletul tău pereche în viața de dinainte era un om blând, de la care ai împrumutat acum trăsăturile care te definesc. Era un preot plin de har, un poet din Franța sau un pictor din Argentina și te-a învățat totul despre sufletul oamenilor.

Leu

Leii sunt atât de orgolioși încât uită că în alte vieți au fost conduși și umili. Sufletul tău pereche din viața anterioară era un om sclipitor și carismatic, care te-a influențat puternic din multe puncte de vedere și a acționat ca un mentor. Dacă era un actor celebru sau un prezentator de televiziune, astrele nu s-au decis, dar oricum, era un om celebru și inteligent, care atrăgea masele ca un magnet.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte atente la detalii și critice, dar asta numai pentru că au avut un profesor bun în viața anterioară. Sufletul tău pereche era un critic culinar de care toate restaurantele se temeau. Poate că ai fost pusă în situația să călătorești mult cu el și să vizitezi lumea lui plină de arome. Asta ar explica dorința ta de a evada de acum.

Balanţă

Balanțele sunt oameni nehotărâți și totodată sensibili. În viața anterioară, sufletul tău pereche era un negustor de sclavi care își ura din toată inima ocupația. Tu îl înțelegeai și împreună ați ajutat mulți oameni să scape de stăpâni cruzi. Avea o voință de fier și un curaj pe care le cauți și acum într-un partener de viață.

Scorpion

Scorpionii sunt tăcuți și pasionali, dar asta numai pentru că în viața anterioară sufletul pereche era o curtezană. Poate că ai fost un nobil la curtea dogelui Veneției, sau poate că făceai parte din burghezia pariziană, dar femeia vieții tale era mereu fierbinte și plină de idei. Ai admirat-o atât de mult încât acum încerci să fii ca ea.

Săgetător

Săgetătorii sunt pasionați de sporturi și natură, dar asta numai pentru că au gustat viața în sălbăticie alături de sufletul lor pereche, în viața anterioară. Pe atunci erai un biet fan, o hipioată care urma o trupă de rock prin turneu. Asta până când drogurile l-au făcut pe solist să devină misionar în Amazon. Ați rămas împreună și ați vaccinat de malarie sate întregi și asta te-a marcat karmic.

Capricorn

Capricornii sunt atât de serioși și obsedați de muncă, încât uită cât de liber trăiau în viața anterioară, alături de sufletul pereche. Pe atunci, tu erai o activistă pentru drepturile femeilor, pentru drept la vot și slujbe decente, iar ea era o lesbiană secretoasă, cu care ai fugit în lume. Viețile voastre au fost pline de aventură și acum tu încă tânjești în secret după ceva interzis și palpitant ca în viața anterioară.

Vărsător

Vărsătorii sunt plini de viață și simpatici, dar asta doar pentru că în viața anterioară au avut un iubit bogat și bătrân care le-a îngrădit libertatea. Te-ai gândit vreodată că sufletul tău pereche în viața anterioară a fost un om mult mai matur și mai calculat decât tine și asta te-a făcut cumva prizonieră? În ciuda iubirii dintre voi, el te trăgea în jos din punct de vedere social și asta repari acum, în viața actuală.

Peşti

Peștii sunt adesea visători și totul li se trage de la faptul că în viața anterioară au dus o viață boemă, după care le este și acum dor. Sufletul tău pereche din viața anterioară era un pictor celebru, sau un poet renumit, care lua premii și care te plimba peste tot în lumea vrăjită a artiștilor. Dar tu te simțeai singură și îți doreai un univers mai romantic, doar al vostru. Pentru care încă îl cauți acum, să-i arăți că și tu poți avea succes, fără ajutorul lui.

Sursa: www.libertatea.ro

Cuvinte cheie:

viata , sentimente , astrologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
273 locuitori

Congazcicul de Jos este un sat din cadrul comunei Congazcicul de Sus, UTA Găgăuzia. Localitatea se află la distanța de 5 km de municipiul Comrat și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 273 de oameni. Satul Congazcicul de Jos a fost întemeiat în anul 1905.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.