18 august 2015, 12:29 Caleidoscop views 13848

18 august 2015, 12:29 Caleidoscop views 13848

"Triunghiul Blestemat" din Marea Neagră

Sute de mii de români petrec, probabil în cel mai aglomerat weekend la malul mării. Litoralul e furnicar, nici pe plajă, nici în apă n-ai loc să arunci un ac. Marea nu aduce însă doar bucurie printre românii aflaţi în vacanţă ci, atunci când e agitată îşi ia tributul, iar curenţii puternici aruncă tot mai mulţi turişti în ghearele morţii.

Suntem încă în plin sezon estival, dar bilanţul tragediilor pe litoralul românesc este deja terifiant. Weeekendul trecut, în numai trei zile, zece turişti au fost înghiţiţi de valurile Mării Negre. În tot acest timp, multiple fenomene stranii petrecute in Marea Neagră atrag atenţia cercetătorilor.

Dispariţii inexplicabile de oameni, nave şi chiar avioane. Se vorbeşte de blestem, de taine, anomalii ce greu pot fi explicate. România TV a realizat un reportaj terifiant despre secretele din străfundul Mării Negre. Este abordată tema descoperirilor care i-au înspăimântat pe cercetători, se vorbeşte despre energiile malefice care înghit vieţi omeneşti, nave şi avioane, dar şi de un adevărat "Triunghi Blestemat" în Marea Neagră.

Sursa: www.romaniatv.net

Cuvinte cheie:

Marea Neagra , Mister , dispariție , Romania

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1749
Populația:
1211 locuitori

Țîbuleuca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Dubăsari și la 74 km de Chișinău. Populaţia satului Țîbuleuca alcătuia 1211 de oameni în anul 2011. Satul Țîbuleuca a fost menționat documentar în anul 1749.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.