13 decembrie 2015, 11:25 Caleidoscop views 14076
5 rochii create de designerii autohtoni, perfecte pentru noaptea dintre ani
13 decembrie 2015, 11:25 Caleidoscop views 14076

5 rochii create de designerii autohtoni, perfecte pentru noaptea dintre ani

Pentru că știm că tinzi spre perfecțiune, am ales 5 modele de rochii perfecte, create cu multă migală, creativitate și dragoste de către designerii autohtoni. Unele mai lugi, altele scurte, elegante și foarte feminine, acestea pot fi cu siguranță alegerea potrivită.

Surorile Basoc sunt cele din spatele brandului „Raquette". Pentru Anul Nou, acestea au creat mai multe piese vestimentare, printre care și o rochie lungă, de nuanță roz-pal pe care o poți asorta cu accesorii metalice aurii și o coafură lejeră.

Designerul Olga Blanc a creat pentru ceastă iarnă colecția „O'Blanc Couture, Winter 2016" de unde am selectat o rochie roșie, lungă, perfectă pentru cazul în care vei petrece Revelionul la un restaurant.

Evgheni Hudorojcov, în colecția „La Folie De L'Elegance, Resort 2016", aduce prospețime prin culori. Această rochie midi te va scoate cu siguranță din anonimat.

Și din creațiile tinerei creatoare Elena Bivol am selectat o rochie potrivită pentru acest eveniment. Rochia albă, cu spatele gol, îți va accentua, într-un mod relativ discret, eleganța.

Diana Voievutki a prezentat la „Bucharest Fashion Week 2015" colecția „Frozen Beauty" din care am selectat rochia de nuanța cerului. În ea vei fi cu riguranță crăiasa petrecerii!

Cuvinte cheie:

designer , sarbatoare , Anul Nou

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1634
Populația:
1749 locuitori

Moşana este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Moşana și Octeabriscoe. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Dondușeni și la 223 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1749 de oameni. Satul Moşana a fost menționat documentar în anul 1634.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.