22 decembrie 2017, 16:15 Caleidoscop views 8738
Ce cadou să cumperi de Crăciun pentru cei dragi în funcţie de zodie
22 decembrie 2017, 16:15 Caleidoscop views 8738

Ce cadou să cumperi de Crăciun pentru cei dragi în funcţie de zodie

Berbec
Berbecilor le place să fie mereu în mişcare. Viaţa Berbecilor este una activa, plină de întămplâri interesante, provocări la tot pasul, pe care sunt bucuroşi să le accepte.

Cadouri de Crăciun pentru zodia Berbec: echipament sportiv, un DVD cu un film bun de acţiune, cosmetice 2-in-1.

Taur
Nativii din zodia Taurului iubesc să fie înconjuraţi de confort şi obiecte de foarte bună calitate, chiar luxoase. Ei preferă o seară petrecută într-un restaurant scump decât o noapte în club, fiind persoane cărora le place să se bucure de clipa prezentă.

Cadouri de Crăciun pentru zodia Taur: bijuterii, o carte de bucate cu reţete culinare exotice, un accesoriu pentru maşină, uscator de păr de foarte bună calitate.

Gemeni
Gemenii caută mereu lucruri noi, care să îi stimuleze în viaţa de zi cu zi. Nu sînt încîntaţi de lucrurile banale, pe care le are toată lumea. Îi bucură cadourile neobişnuite, care să le stimuleze imaginaţia.

Cadouri de Crăciun pentru zodia Gemeni: instrument muzical, un joc pentru PC, consola de jocuri video, un jurnal sau chiar un site personal, o carte ce tratează un subiect neaşteptat.

Rac
Se spune că Racul este cea mai familistă zodie a horoscopului. Lor le place să petreacă foarte mult timp acasă, alături de cei dragi şi, de cele mai multe ori, căminul lor are un aspect foarte personalizat şi plin de căldură.

Cadouri de Crăciun pentru zodia Rac: halat pufos de baie, aparat de masaj sau o şedinţă de masaj relaxant, electrocasnice.

Leu
Strălucitori şi încrezători în propriile forţe, nativii din zodia Leului adoră să iasă în evidenţă! De cele mai multe ori, sunt curajoşi şi nu le este teamă să încerce lucruri noi sau să înfrunte provocări dintre cele mai diverse.

Cadouri de Crăciun pentru zodia Leu: o oglindă încrustată cu cristale Swarovski, abonament la un centru de sănătate cu opţiuni multiple, invitaţie într-un club exclusivist, set de fotografii prelucrate cu el/ea.

Fecioara
Pragmatice şi cu o minte mereu limpede, Fecioarele rezonează cel mai bine cu persoanele de acelaşi gen. Nu le place să fie întoarse din drum şi acceptă cu greu contrazicerile. În schimb, pot fi prietene foarte bune, dacă înveţi să faci, din când în când, aşa cum vor ele.

Cadouri de Crăciun pentru zodia Fecioara: o agendă deosebită, care să-l ajute să îşi organizeze proiectele importante, o piesă de colecţie dintr-un domeniu ce îl pasionează, invitaţie de o zi la spa.

Balanţă
Nativii din zodia Balanţei sunt artiştii horoscopului! Ei sunt pasionaţi de iubire, de relaţii amoroase, flirturi, frumuseţe şi artă. Balanţelor le place să fie răsfăţate, căutând dovezi de iubire în fiecare colţisor al vieţii.

Cadouri de Crăciun pentru zodia Balanţă: dacă iubitul tău este Balanţă, cel mai frumos cadou pe care i-l poţi face este să plănuieşti un weekend numai pentru voi; spumant de baie cu aromă afrodisiacă, bijuterii, o invitaţie la un restaurant sofisticat şi exotic.

Scorpion
Zodia Scorpionului este dominată, în astrologie, de casa a 8-a – casa Sexualităţii. Firi foarte senzuale şi pasionate de intimitatea profundă, Scorpionii refuză din start orice fel de manifestare siropoasă sau excesiv de romantică a sentimentelor.

Cadouri de Crăciun pentru zodia Scorpion: lenjerie intimă, accesorii parfumate pentru dormitor (lumnărele, conuri şi beţisoare aromate), dulciuri.

Săgetător
Săgetatorii au o personalitate foarte energică, deoarece se entuziasmează foarte repede de proiectele noi, lănsându-se cu elan în tot ceea le stimulează simţurile. Comunicativi şi, în acelaşi timp, uşor de stresat, nativii din zodia Săgetătorului sunt încântaţi de lucrurile noi şi incitante!

Cadouri de Crăciun pentru zodia Săgetător: un ruscac sau o valiza pentru călătorii, o busolă, o invitaţie la bungee jumping, un bilet de avion către o destinaţie nouă şi inedită.

Capricorn
Femeile din zodia Capricornului sunt, în mod special, rafinate şi elegante. Le place să fie percepute de ceilalţi ca adevărate cunoscătoare ale lucrurilor fine, atingând chiar pragul artistocraţiei. Capricornii adoră să facă lucrurile ca la carte, acesta fiind motivul pentru care sunt considerate persoane de încredere.

Cadouri de Crăciun pentru zodia Capricorn: accesorii vestimentare create de diferiţi designeri, cupe pentru şampanie, bijuterii, o sticluţă de parfum scump.

Vărsător
Poate cea mai excentrică şi controversată zodie a horoscopului, Vărsătorul are o personalitate duală şi dorinţe multiple, fiind greu de categorizat. Mereu în căutarea lucrurilor noi, versiunilor îmbunătăţite şi perfecţionate, nativii din zodia Vărsătorului sunt greu de mulţumit, dar, odată cuceriţi, îşi arată latura sensibilă şi stabilă.

Cadouri de Crăciun pentru zodia Vărsător: iPod, tichet cadou pentru cumpărături online, o invitaţie la un salon de înfrumuseţare exclusivist, diferite obiecte abia apărute pe piaţă.

Peşti
Peştii sunt visători şi romantici, fiind pasionaţi de explorarea subiectelor misterioase, chiar filozofice. Nativii din zodia Peşti îşi pun mereu întrebări existenţial, dar, în acelaşi timp, nu-şi neglijează sub nicio formă frumuseţea şi aspectul fizic.

Cadouri de Crăciun pentru zodia Peşti: cadouri cu iz retro, vintage, o pereche de pantofi cu o poveste emoţionantă în trecutul lor, un abonament la revista preferată.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Crăciunul , astrologie , cadouri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1482
Populația:
282 locuitori

Strîmbeni este un sat din cadrul comunei Oneşti, raionul. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Hîncești și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 282 de oameni. Satul Strîmbeni a fost menționat documentar în anul 1482.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.