31 ianuarie 2023, 12:30 Caleidoscop views 20202
31 ianuarie 2023, 12:30 Caleidoscop views 20202

Ultima zi de ianuarie – cea mai fericită zi din an

Mai mulţi psihologi au numit ziua de 31 ianuarie, "Cea mai fericită zi" pentru că această dată este strîns legată de apropierea datei de salariu, dar şi de faptul că intrarea în luna februarie marchează apropierea primăverii, dar şi intrarea în cea mai scurtă lună din an, scrie Daily Mail.

"Toţi mergem la muncă pe 31 ianuarie, plini de entuziasm. Sîntem încîntaţi că vom avea din nou bani în cont şi de-abia aşteptăm vacanţa de vară. Este o zi în care ne simţim fericiţi. Excesele financiare făcute cu ocazia Crăciunului transformă luna ianuarie într-o perioadă lungă şi dificilă, iar apropierea datei de salariu reduce considerabil stresul", consideră psihologii.

Cuvinte cheie:

fericire , iarna , psihologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:
Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
1783 locuitori

Maximovca este un sat și comună din raionul Anenii Noi. Maximovca este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Anenii Noi și la 25 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1783 de oameni. Satul Maximovca a fost înființat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.