31 ianuarie 2024, 12:30 Caleidoscop views 22088
Ultima zi de ianuarie – cea mai fericită zi din an
31 ianuarie 2024, 12:30 Caleidoscop views 22088

Ultima zi de ianuarie – cea mai fericită zi din an

Mai mulţi psihologi au numit ziua de 31 ianuarie, "Cea mai fericită zi" pentru că această dată este strîns legată de apropierea datei de salariu, dar şi de faptul că intrarea în luna februarie marchează apropierea primăverii, dar şi intrarea în cea mai scurtă lună din an, scrie Daily Mail.

"Toţi mergem la muncă pe 31 ianuarie, plini de entuziasm. Sîntem încîntaţi că vom avea din nou bani în cont şi de-abia aşteptăm vacanţa de vară. Este o zi în care ne simţim fericiţi. Excesele financiare făcute cu ocazia Crăciunului transformă luna ianuarie într-o perioadă lungă şi dificilă, iar apropierea datei de salariu reduce considerabil stresul", consideră psihologii.

Cuvinte cheie:

fericire , iarna , psihologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
1008 locuitori

Ferapontievca este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Ferapontievca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 1008 oameni. Satul Ferapontievca a fost menționat documentar în anul 1830.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.