29 noiembrie 2016, 10:05 Caleidoscop views 6635
Fotografia realizată de Natalia Bostan, pe pagina oficială de Instagram a familiei regale din Danemarca (Foto)
29 noiembrie 2016, 10:05 Caleidoscop views 6635

Fotografia realizată de Natalia Bostan, pe pagina oficială de Instagram a familiei regale din Danemarca (Foto)

Prințesa Moștenitoare Mary a Danemarcei a vizitat săptămîna trecută Republica Moldova în calitatea sa de Patroană a Biroului Regional al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) pentru Europa. Vizita Alteței Sale Regale a fost reflectată și prin obiectivul Nataliei Bostan, iar una din fotografiile realizate de ea a fost publicată pe pagina oficială de Instagram a familiei regale din Danemarca.

Timp de trei zile Natalia Bostan a fost fotograful acreditat al OMS alături de Prințesa Moștenitoare Mary a Danemarcei. Plăcut surprinsă a rămas atunci cînd și-a văzut una din pozele realizate în cadrul evenimentului pe pagina oficială de Instagram a familiei regale.

Amintim că Alteța Sa Regală, Prințesa Moștenitoare Mary a Danemarcei, a vizitat Republica Moldova împreună cu Dr Zsuzsanna Jakab, Directorul Regional OMS pentru Europa în perioada 23-25 noiembrie 2016.

În cadrul vizitei au fost abordate trei subiecte principale – sănătatea femeilor și a copiilor, conștientizarea importanței vaccinării și a rezistenței la antibiotice.

Invitația i-a fost făcută de ministrul Sănătății, Ruxanda Glavan, în cadrul reuniunii Comitetului Regional al OMS ce avut loc la Copenhaga în septembrie 2016.

Sursa: www.allmoldova.com

Cuvinte cheie:

Danemarca , familie , fotografie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1835 locuitori

Cuhureştii de Jos este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cuhureștii de Jos și Țipordei. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Florești și la 157 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1835 de oameni. Satul Cuhureştii de Jos a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.